over robert

Met ruim 25 jaar ervaring in het grafische vak werkt Robert sinds 2003 volledig zelfstandig. Een aantal opdrachtgevers zijn er al bijna vanaf het eerste uur bij! Je kunt bij hem terecht voor de opmaak en vormgeving van alle soorten gedrukte media maar ook steeds meer voor online doeleinden. Denk hierbij aan brochures, flyers, folders, catalogi, boeken en boekenomslagen, magazines, huisstijlen, posters, etc. Geen opdracht is te klein of te groot! Wanneer Robert de expertise voor een opdracht niet in huis heeft schakelt hij net zo gemakkelijk een professional uit zijn eigen netwerk in om de opdracht toch te kunnen realiseren.

Ook voor beeldbewerking ben je bij Robert aan het juiste adres. Door zijn achtergrond in analoge beeldbewerking (scannen en lithografie) en later d.m.v. Photoshop is geen enkele bewerking onmogelijk. Denk hierbij aan het vrijstaand maken van afbeeldingen, diverse kleurcorrecties, retouches tot complexe beeldmanipulaties. Hierdoor wordt een optimale kwaliteit gegarandeerd voor al uw drukwerkuitingen.

Hieronder ziet u een beknopt overzicht van gemaakt werk.

MIJN WERK

Robert van WarmGrijs werd me in 2010 warm aanbevolen. Sindsdien is hij onze ‘preffered supplier’ voor bijna al onze printuitingen.

Hans Ruijgers | KWR Water Research InstituteSenior communicatieadviseur en perswoordvoerderhttp://www.kwrwater.nl

Ik ken Robert al sinds 2010. We hebben een aantal jaren heel fijn samengewerkt aan het maandelijkse glossy Bruist. Hierdoor heeft hij vaak aan een half woord al genoeg. Nu, sinds ruim een jaar, verzorgt hij het drukwerk voor Paul Klaver Fysiotherapie. Ik kan altijd aankloppen en krijg het beste advies. Kortom: een absolute aanrader!

Marianne Van Harmelen | Paul Klaver FysiotherapieOfficemanagerhttp://www.paulklaver.nl