betsy

Ontwerper en docent beeldende vorming

Wat een avontuur, mensen inspireren buiten hun kaders te denken en te doen.

Ontwikkelen van fantasie en verbeelding en tegelijkertijd een nieuwe techniek leren.Om te maken wat er in je hoofd zit moet je keuzes maken over materiaal en techniek. Door mijn technische achtergrond en kennis die ik gebruik voor het bedenken van workshops en lessen komen leerlingen en cursisten verder met het verbeelden van hun fantasie en laat ik ruimte voor experimenteren en ontdekken. Daarbij neemt mijn voorliefde voor hergebruik en upcyclen van materiaal vaak een belangrijke plaats in. De verbinding tussen cultuur, techniek en duurzaamheid vind ik heel interessant en nodig.

Mijn doel is om de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen en volwassenen te vergroten door middel van tekenen en handvaardigheid. Dat bied ik aan via beeldende lessen, cursussen en workshops.

In 1991 studeerde ik af in de studierichtingen architectonische- en textiele-vormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Kampen en nu alweer 20 jaar werkzaam als zelfstandig ontwerper. In 2010 haalde ik mijn BIK diploma. En vanaf dat moment ontdekte ik hoe leuk ik het vind om vanuit mijn ervaring en passie voor architectuur, design en kunst les te geven. Ik verzorg met grote regelmaat lessen en workshops die ik zelf ontwikkel voor basis-, speciaal-, voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven.

Wil je meer weten over lessen of workshops of heb je hulp nodig met de ontwikkeling van creatieve ideeën? Neem contact op met Betsy van WarmGrijs.

Under construction